gallop_logo2

Minä


GallopMinaPic

Nimeni on Laura Iire ja olen vuonna 2007 Turun ammattikorkeakoulusta valmistunut fysioterapeutti. Tämän jälkeen olen työskennellyt fysioterapeuttina TYKSissä sekä Turun kaupungilla. Asiakaskuntani on vaihdellut ortopedisista asiakkaista neurologisiin ja lapsista aikuisiin. Viimeiset vuodet olen työskennellyt liikunta- ja kehitysvammaisten lasten fysioterapeuttina.

Eläinfysioterapian erikoistumisopinnot aloitin syksyllä 2011 ja sain ne päätökseen joulukuussa 2012. Täysipäiväisenä eläinfysioterapeuttina olen toiminut tammikuusta 2013 lähtien. Ennen eläinfysioterapeutiksi valmistumistani olen suorittanut hevosen kengityksen peruskurssin keväällä 2011 Ylä-Savon ammattiopistossa. Lisäksi olen perehtynyt hevosen kengittämiseen ja kavioiden vuoluun lukuisilla lyhytkursseilla sekä kengittäjän opissa kulkemalla.

Koirien kanssa olen harrastanut käytännössä katsoen koko elämäni. Omaa käytännön kokemusta koiraharrastuslajeista on kertynyt mm. agilitystä, pelastuskoiratoiminnasta (haku ja jälki), koiratanssista sekä pk-tottelevaisuudesta.

Tällä hetkellä perhettäni vahvistaa kaksi karvakorvaa; lämminveri ruuna Jorma sekä maatiaiskissa Rontti. Rakkaasta Tauno-koirastani jouduin luopumaan hiljattain ja tätä tassun mentävää aukkoa täyttämään on toivottavasti tulossa pian kolmas karvakorva.